• امروز : افزونه جلالی را نصب کنید.
1

شناسایی ۲۱۸۰ ابتلای جدید کووید۱۹ در کشور

  • کد خبر : 6750
  • ۰۴ خرداد ۱۳۹۹ - ۱۴:۵۶
شناسایی ۲۱۸۰ ابتلای جدید کووید۱۹ در کشور
سخنگوی وزارت بهداشت از شناسایی ۲۱۸۰ بیمار جدید کووید۱۹ در کشور طی ۲۴ ساعت گذشته خبر داد

توسکا نیوز _ به گزارش ایسنا، دکتر کیانوش جهانپور گفت: از دیروز تا امروز (۴ خرداد ۱۳۹۹) و بر اساس معیارهای قطعی تشخیصی ۲۱۸۰ بیمار جدید مبتلا به کووید۱۹ در کشور شناسایی شد. از بین مبتلایان جدید، ۳۶۴ مورد بستری و ۱۸۱۶ مورد سرپایی و از افراد در تماس با مبتلایان بودند که شناسایی شدند.

وی افزود: روند بیماریابی در کشور تقویت شده و موارد سرپایی و افراد در تماس با مبتلایان، امروز ۸۳ درصد از بیماران جدید را تشکیل می دهند. البته چندین هفته است که موارد جدید سرپایی بیش از ۸۰ درصد موارد جدید را شامل می شوند.

وی در ادامه گفت: مجموع بیماران کووید۱۹ در کشور به ۱۳۵ هزار و ۷۰۱ نفر رسید و متاسفانه در طول ۲۴ ساعت گذشته، ۵۸ بیمار کووید۱۹ جان خود را از دست دادند که مجموع جان باختگان این بیماری به ۷۴۱۷ نفر رسید.

جهانپور اظهار کرد: خوشبختانه تا کنون ۱۰۵ هزار و ۸۰۱ نفر از بیماران، بهبود یافته و ترخیص شده‌اند و ۲۶۱۵ نفر از بیماران مبتلا به کووید۱۹ در وضعیت شدید این بیماری تحت مراقبت قرار دارند.

سخنگوی وزارت بهداشت،‌ادامه داد: تا کنون ۸۰۰ هزار و ۵۱۹ آزمایش تشخیص کووید۱۹ در کشور انجام شده است.

وی با بیان اینکه وضعیت استان خوزستان، همچنان قرمز است، تصریح کرد: در طول ۲۴ ساعت گذشته در ۱۳ استان موارد فوتی صفر و در ۸ استان، فقط یک مورد فوتی گزارش شده است

لینک کوتاه : https://tooskanews.ir/?p=6750

ثبت نظرات

مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : 0
قوانین ارسال دیدگاه
    دیدگاه های شما، پس از تایید مدیریت در وب سایت خبری توسکا نیوز منتشر خواهد شد. پیام هایی که حاوی تهمت و افترا و غیر از زبان فارسی باشند منتشر نخواهد شد.