• امروز : یکشنبه - ۲ مهر - ۱۴۰۲
0
مدیر کل میراث فرهنگی گیلان مطرح کرد:

افتتاح سه موزه جدید در گیلان

  • کد خبر : 419
  • ۰۹ آذر ۱۳۹۸ - ۹:۴۸
افتتاح سه موزه جدید در گیلان
مدیرکل میراث فرهنگی گیلان گفت: طی یک سال گذشته سه موزه «مردم شناسی» قاسم آباد رودسر، موزه «میراث فرهنگی» ماسوله و ساختمان «موزه ملی زیتون ایران» در رودبار در استان افتتاح شدند.

پایگاه تحلیلی خبری توسکا نیوز: شهرود امیرانتخابی در جمع خبرنگاران، با اشاره به افتتاح سه موزه جدید در گیلان طی یک سال اخیر، اظهار کرد: طی یک سال گذشته سه موزه «مردم شناسی» قاسم آباد رودسر، موزه «میراث فرهنگی» ماسوله و ساختمان «موزه ملی زیتون ایران» در رودبار در گیلان افتتاح شدند که رشد ۱۵۰ درصدی را نسبت به مدت مشابه سال گذشته نشان می‌دهد.

مدیرکل میراث فرهنگی گیلان، افزود: این اداره کل توانست برای ۲۵ بنای تاریخی که در اختیار دستگاه های دولتی قرار دارند آئین نامه کاربری موزه تدوین کند و مصوبات کمیته فنی در این خصوص گرفته شده است.

وی با اشاره به برخورداری گیلان از ۲۰ موزه تخصصی، گفت: پنج مورد از این موزه ها در اختیار اداره کل میراث فرهنگی است و ۱۵ موزه با همکاری بخش دولتی و خصوصی به صورت مشارکتی اداره می شود.

امیرانتخابی یادآور شد: این اداره کل در راستای توسعه و ایجاد موزه های تخصصی ساخت و احیاء ۲۰ موزه دیگر را در دست اقدام دارد که از این موزه ها می توان به تاسیس موزه ماسال با پیشرفت فیزیکی ۶۰ درصد، موزه سیاهکل ۵۰ درصد، موزه املش با پیشرفت فیزیکی ۲۰ درصد، موزه مردم شناسی هتل ایران با پیشرفت فیزیکی ۷۵ درصد رشد و موزه جنگل های هیرکانی با پیشرفت ۵۰ درصد در رودبار و همچنین و موزه مشاهیر موزه میراث روستایی با پیشرفت ۸۰ درصد اشاره کرد.

وی افزود: اداره کل میراث فرهنگی گیلان با مشارکت سایر دستگاه های دولتی و خصوصی، راه اندازی و احداث ۱۵ موزه تخصصی دیگر را در دست اقدام دارد که شامل راه اندازی اکو موزه شیلات کیاشهر، موزه بلدیه شهردرای رشت، موزه مشروطیت خانه شواری شهر رشت، موزه فرهنگ تمدن تالش و … می باشد.

مدیرکل میراث فرهنگی گیلان خاطرنشان کرد: اداره کل میراث فرهنگی گیلان طی سه سال اخیر نسبت به ایجاد و راه اندازی سایت موزه ها مانند سایت موزه اسب ریسه، کهنه ماسوله و شهران رودبار اقدام کرده که در این خصوص هم پیشرفت ۶۰ درصدی را شاهد هستیم. ایجاد و راه اندازی سایت موزه مارلیک و سایت موزه مریان در دست اقدام است که تلاش می شود در کوتاه ترین زمان به بهره برداری می رسد.

 

لینک کوتاه : https://tooskanews.ir/?p=419
  • منبع : ایسنا

ثبت نظرات

مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : 0
قوانین ارسال دیدگاه
    دیدگاه های شما، پس از تایید مدیریت در وب سایت خبری توسکا نیوز منتشر خواهد شد. پیام هایی که حاوی تهمت و افترا و غیر از زبان فارسی باشند منتشر نخواهد شد.