• امروز : افزونه جلالی را نصب کنید.
1

مهار حریق در کلینیک رشت

  • کد خبر : 5942
  • 15 اردیبهشت 1399 - 8:35
مهار حریق در کلینیک رشت
سرپرست سازمان آتش نشانی و خدمات ایمنی شهرداری رشت از مهار آتش سوزی یک کلینیک ظهر امروز یکشنبه خبر داد

 

توسکانیوز_ شهرام مومنی به خبرنگار ایرنا گفت : با تماس یکی از شهروندان با سامانه ۱۲۵ آتش نشانی مبنی بر مشاهده دود و آتش از پشت بام یک کلینیک ۹ دستگاه خودروی اطفایی و نجات با  ٢١  آتش‌ نشان، چهار افسر ارشد   از چهار ایستگاه آتش‌ نشانی به محل حادثه در پیچ سعدی رشت اعزام شدند.
وی  با بیان اینکه به محض رسیدن آتش نشانان به محل حریق، تیم های نجات نسبت به تخلیه بیماران و کادر درمانی اقدام کردند، افزود: با توجه به حضور یک بیمار در اتاق عمل و یک بیمار در قسمت ریکاوری تیم نجات با استفاده از دستگاه تخلیه دود مانع از هر گونه ایراد در کار و آسیب و صدمه به آنها شد.
وی علت حادثه را اتصال در  سیم کشی برق  ناحیه پشت بام عنوان و اظهار کرد: دو تیم عملیاتی سریعا نسبت به اطفای کامل آتش سوزی اقدام کردند.
سرپرست سازمان آتش نشانی و خدمات ایمنی شهرداری رشت خاطر نشان کرد: این حادثه مصدومی نداشت.
رشت دارای حدود ٧٠٠ هزار نفر جمعیت ثابت است .١٤ ایستگاه  آتش نشانی در رشت فعال است

لینک کوتاه : https://tooskanews.ir/?p=5942

ثبت نظرات

مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : 0
قوانین ارسال دیدگاه
    دیدگاه های شما، پس از تایید مدیریت در وب سایت خبری توسکا نیوز منتشر خواهد شد. پیام هایی که حاوی تهمت و افترا و غیر از زبان فارسی باشند منتشر نخواهد شد.