• امروز : افزونه جلالی را نصب کنید.
4

ناصر مسعودی هنرمند صاحب نام گیلانی درگذشت

  • کد خبر : 52949
  • 06 آذر 1404 - 10:48
ناصر مسعودی هنرمند صاحب نام گیلانی درگذشت
 این استاد نامدار، آثاری همچون «گل پامچال»، «چقدر جنگلا خوسی» با موضوع نهضت میرزا کوچک‌خان، «کوراشیم»، «بنفشه گل» و ده‌ها قطعه تأثیرگذار دیگر را در کارنامه خود داشت؛ آثاری که نه‌تنها بخشی از هویت موسیقایی گیلان، بلکه بخشی از حافظه فرهنگی ایران را شکل داده‌اند

توسکانیوز/ناصر مسعودی هنرمند برجسته و پیشکسوت موسیقی گیلان، که دهه‌ها با صدای مخملی و سبک ویژه‌اش روح فرهنگ بومی شمال را زنده نگه داشته بود، امروز چشم از جهان فروبست.

ناصر مسعودی که در میان مردم به‌واسطه لحن خاص و اجراهای ماندگارش «بلبل گیلان» شهرت یافته بود، پس از سال‌ها فعالیت هنری پربار، دار فانی را وداع گفت.

این استاد نامدار، آثاری همچون «گل پامچال»، «چقدر جنگلا خوسی» با موضوع نهضت میرزا کوچک‌خان، «کوراشیم»، «بنفشه گل» و ده‌ها قطعه تأثیرگذار دیگر را در کارنامه خود داشت؛ آثاری که نه‌تنها بخشی از هویت موسیقایی گیلان، بلکه بخشی از حافظه فرهنگی ایران را شکل داده‌اند.

درگذشت این هنرمند برجسته، فقدانی بزرگ برای جامعه هنری کشور و علاقه‌مندان موسیقی بومی گیلان به‌شمار می‌رود.

 

لینک کوتاه : https://tooskanews.ir/?p=52949

ثبت نظرات

مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : 0
قوانین ارسال دیدگاه
    دیدگاه های شما، پس از تایید مدیریت در وب سایت خبری توسکا نیوز منتشر خواهد شد. پیام هایی که حاوی تهمت و افترا و غیر از زبان فارسی باشند منتشر نخواهد شد.