• امروز : افزونه جلالی را نصب کنید.
2

کمک به تیم های فوتبال سپیدرود ، داماش و تکمیل طرح‌های عمرانی ورزشی در اولویت کار مسئولین و نمایندگان مردم رشت

  • کد خبر : 32763
  • ۲۸ خرداد ۱۴۰۱ - ۱۸:۴۵
کمک به تیم های فوتبال سپیدرود ، داماش و تکمیل طرح‌های عمرانی ورزشی در اولویت کار مسئولین و نمایندگان مردم رشت
نمایندگان مردم رشت در مجلس و فرماندار برای حل مشکلات مالی تیم های فوتبال سپیدرود ، داماش و بازسازی ورزشگاه شهید عضدی رشت امروز میهمان مدیرکل ورزش و جوانان گیلان بودند

توسکانیوز/به گزارش پایگاه اطلاع رسانی روابط عمومی اداره کل ورزش و جوانان گیلان؛ درپایان این نشست دو ساعته ، آقازاده نماینده مردم رشت گفت؛ یکی از اولویت‌های اصلی نمایندگان و مسئولین گیلان و شهرستان رشت برطرف کردن مشکلات مالی این دوتیم و فراهم شدن شرایط مناسب برای ساخت اماکن ورزشی گیلان است.

احمدی دیگر نماینده رشت در مجلس نیز گفت ؛ ایجاد درآمد پایدار برای 2 تیم پرطرفدار رشتی و اختصاص فوری اعتبارات برای تکمیل ورزشگاه شهید عضدی رشت از مهمترین مواردی بود که در این نشست به آن پرداخته شد.

کوچکی‌نژاد یکی دیگر از نمایندگان رشت در مجلس هم با تشکر از پیگیری های جدیدی آرمان مدیرکل ورزش و جوانان استان برای بهره برداری از ورزشگاه شهید عضدی و تیم های سپیدرود و داماش گفت؛ هم به دنبال درآمد ثابت و پایدار برای این دو تیم هستیم و هم اعتبارات لازم برای تکمیل سکوها و چمن طبیعی ورزشگاه شهید عضدی و دیگر اماکن ورزشی رشت را تا رسیدن به نتیجه پیگیری خواهیم کرد .

امام پناهی فرماندار رشت نیز گفت؛ با تاکید نمایندگان مردم، در شورای برنامه‌ریزی رشت کمک‌های مالی خوبی برای ورزش اختصاص داده خواهد شد.

وی با اشاره به اختصاص اعتبار 30 میلیارد تومانی سفر رییس جمهور به گیلان برای تکمیل ورزشگاه شهید عضدی رشت افزود؛ تخصیص ۵ میلیارد تومان آن انجام شده است و 25میلیارد با کمک نمایندگان مجلس امسال تخصیص پیدا می کند.

جهانبخش آرمان مدیرکل ورزش و جوانان گیلان هم با تقدیر و تشکر از همیت و تلاش تمامی نمایندگان رشت، استاندار و فرماندار برای کمک به ورزش و زیرساخت های ورزشی گفت؛ طرح ها و برنامه های موثری برای کمک به تیم های داماش و سپیدرود و افتتاح ورزشگاه شهید عضدی رشت تا پایان امسال از سوی نمایندگان مجلس در حال پیگیری است تا مردم و هواداران بتوانند رضایت کامل داشته باشند.

وی گفت؛ جدیت و حمایت همه نمایندگان مردم گیلان برای کمک به ورزش ، تیم های ورزشی و ساخت اماکن ورزشی ستودنی است و باید از این ظرفیت در جهت توسعه ورزش استان استفاده کرد.

لینک کوتاه : https://tooskanews.ir/?p=32763

ثبت نظرات

مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : 0
قوانین ارسال دیدگاه
    دیدگاه های شما، پس از تایید مدیریت در وب سایت خبری توسکا نیوز منتشر خواهد شد. پیام هایی که حاوی تهمت و افترا و غیر از زبان فارسی باشند منتشر نخواهد شد.