• امروز : افزونه جلالی را نصب کنید.
2

منطقه آزاد انزلی، نیازمند مدیرانی از جنس منطقه آزاد است

  • کد خبر : 39577
  • ۰۳ خرداد ۱۴۰۲ - ۱۳:۴۶
منطقه آزاد انزلی، نیازمند مدیرانی از جنس منطقه آزاد است
به قلم احمد طاهری

توسکانیوز/احمد طاهری، رییس انجمن سرمایه گذاران و کارآفرینان منطقه آزاد انزلی در یادداشتی برای مرور و خطاب به سخنگوی دولت نوشته است:

جناب آقای سید احسان خاندوزی، سخنگوی محترم اقتصادی دولت

با سلام

احتراما به استحضار می‌رساند، سه هفته از برکناری عیسی فرهادی از ریاست هیات مدیره منطقه آزاد انزلی می‌گذرد. مدیری که از دوم مرداد سال گذشته بر مسند ریاست این سازمان تکیه زد تا روزهای اخیر که عمر کاری وی به یکسال نیز نرسید. فرهادی از جمله مدیرانی بود که تا پیش از این تجربه مدیریتی در حوزه مناطق آزاد را نداشت. علیرغم اذعان دولت به رونق مناطق آزاد از طریق انتصاب مدیران غیرسیاسی و غیرسفارشی، اما چنین نشد و علیرغم همدلی و همراهی مدیران و فعالان بخش خصوصی منطقه، با مدیر معزول و سابق، برنامه‌های کوتاه مدت و بلند مدت این سازمان اقتصادی و زیربنایی سامان نیافت. مدیری که در طول یکسال گذشته با بخشهای مختلف منطقه آزاد انزلی آشنا شد و در صوت تداوم کار می‌توانست هدایت امور منطقه را بدست گیرد.

با این حال تغییر فرهادی که نه به علت ناکارآمدی، که در پی نزاع‌های میانی قدرت شکل گرفت، تکاپوی گروههای مختلف برای جایگزینی وی را افزایش داد. اما نوع تعرفه افراد برای کسب مدیرکلی این سازمان مهم اقتصادی، تکرار روندهای نامتعارف و غیراصولی گذشته اعم از فشارهای سیاسی و باندی بر عرضه افراد غیرمتخصص و ناآشنا به مباحث مناطق آزاد است. دولت که در ابتدای فعالیت خود وعده‌ی رونق اقتصادی و افزایش حمایت از تولید و اشتغال را داده بود، در عمل راه دولت‌های قبلی را بلکه با سرعت‌ بیشتر در تغییر و جابجایی مدیران در پیش گرفت.

نگاهی به تجربه مدیران باسابقه در سازمان منطقه آزاد انزلی به ما می‌گوید این سازمان از نظر منابع انسانی دارای مدیرانی است که برخی از آنان توانسته‌اند نه یک شبه بلکه با گذراندن سالها دانش اندوزی، راه توسعه منطقه آزاد انزلی را بیاموزند و آن را به نیروهای جوان تر تسری دهند. اما هم اکنون نام‌هایی برای احراز پست مدیرعاملی این سازمان تعرفه و شنیده می‌شود که حاوی پیام‌هایی است و نشان می‌دهد باز هم در آستانه‌ی تکرار انتخاب غیرهوشمندانه مدیران و جایگزینی افرادی کم تجربه و در نهایت تغییر و آسیب به جایگاه مدیریتی این نهاد هستیم

لینک کوتاه : https://tooskanews.ir/?p=39577

برچسب ها

ثبت نظرات

مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : 0
قوانین ارسال دیدگاه
    دیدگاه های شما، پس از تایید مدیریت در وب سایت خبری توسکا نیوز منتشر خواهد شد. پیام هایی که حاوی تهمت و افترا و غیر از زبان فارسی باشند منتشر نخواهد شد.