• امروز : افزونه جلالی را نصب کنید.
2

عدالت اجتماعی و توزیع عادلانه آن در خدمات شهری

  • کد خبر : 20633
  • ۲۹ اردیبهشت ۱۴۰۰ - ۲۲:۲۰
عدالت اجتماعی و توزیع عادلانه آن در خدمات شهری
✍یادداشت مدیر مسئول

✍توسکانیوز/ فهیمه فتحی/این روزها کاندیداهای شورای شهر در هر محفل و جلسه ای که حضور پیدا می کنند ، صحبت از عدالت اجتماعی، توزیع عادلانه ی امکانات و خدمات شهری بین همه شهروندان و رفع و حذف آسیب های اجتماعی سخن می گویند و قشر ضعیف و کم برخوردار شهر برای آنها مهم و ارزشمند شده است و دغدغه خدمت به اقشار آسیب پذیر را از شاخصه های اصلی کاندیدا شدن خود برای حضور در شورای شهر عنوان می کنند
البته اینکه ،باید عدالت اجتماعی در شهر و توزیع عادلانه امکانات رفاهی برای همه اقشار مردم و شهروندان مهیا باشد ایده ی بسیار خوب و شایسته ای است اما آیا همه اینها وعده های انتخاباتی است؟ یا اینکه به اجرا در خواهد آمد ، اگر این وعده ها اجرایی شود و به منصه ظهور گذاشته شود شهرمان به مدینه فاضله و آرمان شهری تبدیل خواهد شد که دستیابی آسان به خدمات رفاهی برای همه شهروندان و برای همه اقشار مهیا خواهد بود و رایحه ی نسیم عدالت اجتماعی و توزیع عادلانه آن باید به مناطق پایین شهر و مناطق کم برخوردار و حاشیه نشین نیز وزیده می شود و مردم آن مناطق نیز از امکانات رفاهی و خدمات شهری مانند مردمان بالای شهر و مرکز شهر برخوردار می شوند، مدیریت شهری زمانی می تواند ادعادکند که در عملکرد خود موفق بوده که آسیب های اجتماعی را شناسایی و نسبت به حل این معضل که یک دغدغه واقعی است اقدامات جدی و تاثیر گذار داشته باشد با کمال تاسف باید گفت بی عدالتی رنجی ست که پایان ندارد و تا زمانی که کفه های ترازوی عدالت توازن نداشته باشد درد ادامه دارد ، وقتی دستان پینه بسته کارگران ، کمرهای خم شده زیر بار فقر، شرمساری پدران کارگر در مقابل چشمان فرزندانشان ، کودک کار، زنان بی سرپرست، بد سرپرست ، تکدی گری ، فقر ،فساد و تبعیض باشد ، یعنی عدالت به معنای واقعی خود در سطح جامعه محقق نشده و این چرخه معیوب همچنان در میان اقشار آسیب پذیر و کم برخوردار به خصوص قشر پایین جامعه و متوسط رو به پایین همچنان وجود دارد، چقدر خوب است که این شعارهای زیبا و امیدوار کننده ی کاندیداهای محترم فقط منوط به ایام انتخابات نباشد و پس از ورود این عزیزان به پارلمان شهری این تفکر خدمت به قشر ضعیف و آسیب پذیر جامعه تداوم داشته باشد و مردم و خدمات دهی به شهروندان برایشان اولویت اول باشد .

لینک کوتاه : https://tooskanews.ir/?p=20633
  • نویسنده : فهیمه فتحی/ مشاور حقوقی خانه کارگر گیلان
  • منبع : توسکانیوز
  • بدون دیدگاه

ثبت نظرات

مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : 0
قوانین ارسال دیدگاه
    دیدگاه های شما، پس از تایید مدیریت در وب سایت خبری توسکا نیوز منتشر خواهد شد. پیام هایی که حاوی تهمت و افترا و غیر از زبان فارسی باشند منتشر نخواهد شد.