• امروز : افزونه جلالی را نصب کنید.
1

عبدالرضا ابراهیمی مدیر عامل سیمان خزر شد

  • کد خبر : 51742
  • ۱۸ شهریور ۱۴۰۴ - ۱۲:۲۵
عبدالرضا ابراهیمی مدیر عامل سیمان خزر شد
مراسم معارفه عبدالرضا ابراهیمی به عنوان مدیر عامل شرکت سیمان خزر با حضور مهندس کیان ارثی رئیس هیئت مدیره هلدینگ سیمان فارس و خوزستان و مهندس قادری مدیر مالی و پشتیبانی هلدینگ و دیگر مدیران و روسای شرکت در کارخانه سیمان خزر برگزار شد

 

به گزارش توسکانیوز/ به نقل از روابط عمومی شرکت سیمان خزر ، در این مراسم عبدالرضا ابراهیمی طی حکمی از طرف دکتر مهدی طالبی ، مدیرعامل سیمان فارس و خوزستان به عنوان مدیر عامل جدید شرکت سیمان خزر معرفی شد.

مهندس ابراهیمی ، مدیر عامل سیمان خزر همچنین با تشکر از حس اعتماد شرکت سرمایه گذاری تامین اجتماعی (شستا)هلدینگ سیمان تامین و سیمان فارس و خوزستان و نیز مدیران استانی و شهرستانی گفت: شتاب بیشتر برای رسیدن به اهداف عالی سازمان در مسیر افزایش سود شرکت مهمترین موضوع پیش روست که منجر به منتفع شدن همه ذینفعان شرکت از جمله کارکنان این مجموعه می‌شود.

وی افزود: پتانسیل‌های مناسبی در حوزه مسئولیت های اجتماعی این شرکت وجود دارد تا شرکت سیمان خزر بتواند جزو شرکت‌های برتر در این حوزه گردد و طی برنامه ریزی و هماهنگی با سهامداران اصلی تلاش خواهیم کرد تا از ظرفیت های موجود کمال استفاده را داشته باشیم.

 

لینک کوتاه : https://tooskanews.ir/?p=51742

ثبت نظرات

مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : 0
قوانین ارسال دیدگاه
    دیدگاه های شما، پس از تایید مدیریت در وب سایت خبری توسکا نیوز منتشر خواهد شد. پیام هایی که حاوی تهمت و افترا و غیر از زبان فارسی باشند منتشر نخواهد شد.