• امروز : افزونه جلالی را نصب کنید.
2

دستگیری یک هزار و ۲۲۸ قاچاقچی چوب در گیلان

  • کد خبر : 6367
  • ۲۴ اردیبهشت ۱۳۹۹ - ۲۱:۴۱
دستگیری یک هزار و ۲۲۸ قاچاقچی چوب در گیلان
فرمانده یگان حفاظت منابع طبیعی و آبخیزداری گیلان گفت: سال گذشته یک هزار و ۲۲۸ قاچاقچی چوب در این استان دستگیر و با تشکیل پرونده به مراجع قضایی معرفی شدند.

 

توسکانیوز_ سرهنگ محمد قربانی لرد عصر روز چهارشنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا، افزود: سال گذشته ۷۰۰ دستگاه وسیله نقلیه حامل چوب آلات قاچاق در استان گیلان کشف و توقیف و یک هزار و ۴۴۰ فقره پرونده تخلف تشکیل شد.
وی با بیان اینکه رویکرد یگان حفاظت منابع طبیعی و آبخیزداری پیشگیری است، اظهار داشت: سال گذشته در راستای طرح تنفس جنگل، حدود ۱۹ میلیارد تومان اعتبار برای بهره گیری افزون بر ۴۰۰ قرقبان و تامین خودرو به منظور حفاظت از جنگل ها جذب و هزینه شده ضمن اینکه پارسال ۱۰ دستگاه خودروی شاسی بلند و کمک دار جدید خریداری شد.
فرمانده یگان حفاظت منابع طبیعی و آبخیزداری گیلان با اشاره به همکاری مردم به عنوان همیار طبعیت در این استان خاطر نشان کرد: مردم می توانند به عنوان دوستداران منابع طبیعی ضمن حفاظت از این منابع تخلفات مختلف را گزارش دهند.
وی با اشاره به فعالیت خط تلفن ۱۵۰۴ امداد و جنگل در منابع طبیعی و آبخیزداری اضافه کرد: این خط در راستای افزایش مشارکت های مردمی و تسریع در اقدامات حفاظتی از منابع طبیعی فعال است،  مردم در مواقع اضطراری شامل آتش سوزی، تخریب و تصرف توسط افراد سودجو در اراضی می توانند با این شماره تماس بگیرند.
فرمانده یگان حفاظت منابع طبیعی و آبخیزداری گیلان بیان داشت: شماره تلفن ۳۲۶۶۷۵۰۶ نیز برای دریافت تخلفات فعال است.
گیلان به عنوان خطه سرسبز کشور دارای ۵۶۵ هزار هکتار جنگل و ۲۲۴ هزار هکتار مرتع است.

لینک کوتاه : https://tooskanews.ir/?p=6367

ثبت نظرات

مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : 0
قوانین ارسال دیدگاه
    دیدگاه های شما، پس از تایید مدیریت در وب سایت خبری توسکا نیوز منتشر خواهد شد. پیام هایی که حاوی تهمت و افترا و غیر از زبان فارسی باشند منتشر نخواهد شد.