• امروز : دوشنبه - ۷ فروردین - ۱۴۰۲
1

فرماندار شهرستان رشت خبر داد: ۴۲۷ هکتار از آب بندان های شهرستان رشت ساماندهی و احیاء شده اند

  • کد خبر : 1931
  • ۲۲ دی ۱۳۹۸ - ۲۱:۴۶
فرماندار شهرستان رشت خبر داد:  ۴۲۷ هکتار از آب بندان های شهرستان رشت ساماندهی و احیاء شده اند
 میرشمس مومنی زاده، در جلسه شورای آب کشاورزی این شهرستان با اشاره به تاثیر کشاورزی در رونق اشتغال و درآمد سرانه در سطح استان، افزود: معیشت و زندگی بخش زیادی از مردم استان گیلان از طریق کشاورزی تامین می شود که نشان از اهمیت این موضوع برای گیلانی ها است

 

به گزارش روابط عمومی فرمانداری شهرستان رشت  میرشمس مومنی زاده، در جلسه شورای آب کشاورزی این شهرستان با اشاره به تاثیر کشاورزی در رونق اشتغال و درآمد سرانه در سطح استان، افزود: معیشت و زندگی بخش زیادی از مردم استان گیلان از طریق کشاورزی تامین می شود که نشان از اهمیت این موضوع برای گیلانی ها است.
وی با بیان اینکه توجه جدی به مباحث کشاورزی و حمایت از رشته های مختلف آن باید در اولویت کاری همه  مسئولین استان قرار گیرد، خاطر نشان کرد: در همین راستا نقش آب و توزیع آن در زراعت برنج که عمده کشاورزی شهرستان رشت را به خود اختصاص داده است می تواند بسیار محوری و تعیین کننده باشد.
رئیس شورای آب کشاورزی شهرستان رشت، با تاکید بر لزوم برنامه ریزی دقیق متولیان آب کشاورزی برای فصل کشاورزی پیش رو، اظهار داشت: مسئولان مربوطه از قبیل جهاد کشاورزی، آب منطقه ای، آبیاری با مدیریت و نظارت بخشداران و مشارکت دهیاران و شوراهای اسلامی از هم اکنون باید زمینه لازم در راستای تامین منابع آبی مطمئن را فراهم نمایند.
مومنی زاده، با تقدیر از اقدامات خوب جهاد کشاورزی شهرستان در این راستا، گفت: خوشبختانه در فصل کشاورزی گذشته سال آبی خوبی را پشت سرگذاشتیم و امیدوارم با اقدامات  و برنامه ریزی به موقع، در فصل کشاورزی پیش رو نیز با مشکلی مواجه نشویم.
وی، شخم زمستانه را از برنامه ها و اقدامات خوب جهاد کشاورزی در  راستای مدیریت منابع آب کشاورزی برشمرد و از این اداره خواست: با اطلاع رسانی مناسب، کشاورزان را به انجام شخم زمستانه تشویق کنند.
فرماندار شهرستان رشت، احیای آب بندان ها را از دیگر اقدامات مناسب جهت مدیریت منابع آب کشاورزی دانست و گفت: در همین راستا جهاد کشاورزی و آب منطقه ای نسبت به ساماندهی و احیای ۴۲۷ هکتار از آب بندان های شهرستان اقدام نموده است.
مومنی زاده، با تاکید بر لزوم تجهیز و نوسازی زیرساخت های کشاورزی، افزود: باید اقدامات در حوزه بهبود زیرساخت ها همچنان به عنوان یک اولویت در راستای تامین منابع آبی مطمئن دنبال شود.
وی، مدیریت و نظارت بخشداران بر حوزه مدیریت منابع آبی در بخش ها را بسیار حائز اهمیت عنوان کرد و از بخشداران تابعه شهرستان رشت خواست: با تشکیل جلسات متناظر در سطح بخش ها از هم اکنون نسبت به تصمیم گیری و اقدام به جا در حوزه مدیریت آب کشاورزی اقدام کنند.
فرماندار شهرستان رشت، ادامه داد: بخشداران همچنین نظارت بر روند توزیع کود کشاورزی را نیز در دستور کاری خود قرار دهند تا با همکاری دهیاران و شوراهای اسلامی روستا، در زمان مقرر توزیع کودهای کشاورزی صورت پذیرد

لینک کوتاه : https://tooskanews.ir/?p=1931
  • منبع : توسکانیوز

برچسب ها

ثبت نظرات

مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : 0
قوانین ارسال دیدگاه
    دیدگاه های شما، پس از تایید مدیریت در وب سایت خبری توسکا نیوز منتشر خواهد شد. پیام هایی که حاوی تهمت و افترا و غیر از زبان فارسی باشند منتشر نخواهد شد.