به گزارش توسکانیوز مراسم بزرگداشت بیست و نهم ابانماه روز تصویب قانون کار با حضور حسن ایزدی دبیر اجرایی خانه کارگر گیلان، احمدی سنگری نماینده مردم رشت در مجلس شورای اسلامی ، مهندس لقمانی مدیر کل تعاون، کار و رفاه اجتماعی، مرتضوی مدیر کل تامین اجتماعی استان گیلان، مهندس برادران نصیری مدیر کل شرکت گاز استان گیلان ، دکتر کارگر نیا رییس شورای اسلامی کلانشهر رشت و معاون بسیج کارگری رشت ، دکتر متین فر رییس دانشگاه علمی کاربردی خانه کارگر گیلان .ریاست کانون و اعضای شوراهای اسلامی کار استان و انجمن صنفی کارگری و هییت مدیره کانون بازنشستگان شهرستان ها و تعداد زیادی از نمایندگان کاگران در مجامع قانونی و اتحادیه پیشکسوتان و اعضای هییت اجرایی خانه کارگر استان به مدت سه ساعت در سالن اجتماعات خانه کارگر گیلان برگزار شد.
حسن ایزدی دبیر اجرایی خانه کارگر گیلان در این مراسم ضمن تبریک این روز به همه کارگران و زحمتکشان عرصه کار و تولید گفت؛ امام خمینی رحمت الله علیه در سال ۶۹ با توجه به دغدغه ای که نسبت به جامعه کارگری و کارگران داشتند از شورای نگهبان و مجمع تشخیص مصلحت نظام خواستار شدند تا برای حمایت از حقوق کارگران قانون کار را تصویب کنند .
وی در ادامه ضمن ابراز تأسف از اینکه متاسفانه امروز قانون کار به درستی اجرا نمی شود گفت؛ قانون کار میراث بنیانگذار انقلاب برای قشر کارگر بود اما امروز مسولان این میراث را به فراموشی سپرده اند و قانون کار را به درستی اجرا نمی کنند و نسبت به حقوق کارگران بی تفاوت هستند.
ایزدی در ادامه از نمایندگان مجلس و همه مسولان مرتبط خواستار اجرای صحيح قانون کار شد و افزود ؛ امروز خواسته ما اصلاح صحیح قانون کار توسط مسولین است.


