وی با بیان اینکه در حال حاضر چهارهزار نفر در استان گیلان در قالب بیمه دانشجویان تحت پوشش هستند افزود : تعداد ۳۶۹۷ نفر از این افراد انعقاد قراردادهای خود را به شکل غیرحضوری انجام داده اند .
مدیرکل تامین اجتماعی گیلان با تاکید بر اینکه بیمه دانشجویی در زیرگروه مشاغل آزاد و با نرخهای سه گانه ۱۲ درصد ( بازنشستگی و فوت پس از آن ) ، ۱۴ درصد ( بازنشستگی و فوت قبل و بعد ) و ۱۸ درصد ( بازنشستگی ، فوت و ازکارافتادگی ) انجام میپذیرد قابلیت انعقاد به صورت غیرحضوری و عدم نیاز به مراجعه ، امکان استفاده از استحقاق درمان از طرف بیمه پدر و مادر و تداوم برخورداری از مستمری والدین و همچنین دو درصد معافیت سهم دولت را از ویژگی ها و امتیازات آن دانست .
کیوان مرتضوی با اشاره به اینکه حدود ۴ درصد از بیمه شدگان دانشجویی کشور متعلق به استان گیلان است اظهار داشت : علاقمندان میتوانند با مراجعه به سامانه خدمات غیرحضوری سازمان تامین اجتماعی به نشانی es.tamin.ir در بخش بیمه شدگان ، منوی بیمه های خاص نسبت به انعقاد قرارداد اقدام نمایند