• امروز : افزونه جلالی را نصب کنید.
1

زندان رودبار آخرین مقصد قاچاقچی تریاک

  • کد خبر : 34025
  • ۰۷ مرداد ۱۴۰۱ - ۱۲:۵۱
زندان رودبار آخرین مقصد قاچاقچی تریاک
فرمانده انتظامی رودبار از کشف ۳۰ کیلوگرم تریاک در بازرسی از یک دستگاه خودرو پژو ۴۰۵ در این شهرستان خبر داد.

توسکانیوز/سرهنگ عیسی روشن‌قلب فرمانده انتظامی شهرستان رودبار

گفت: ماموران کلانتری ۱۱ رودبار حین گشت‌زنی در حوزه استحفاظی به یک دستگاه خودرو پژو ۴۰۵ که در حال تردد بود، مشکوک شده و برای بررسی آن را متوقف کردند.

وی از کشف ۳۰ کیلوگرم مواد مخدر از نوع تریاک در بازرسی از خودرو مورد نظر خبر داد و افزود: متهم ۳۷ ساله دستگیر و پس از تشکیل پرونده برای سیر مراحل قانونی به مرجع قضائی معرفی شد.
فرمانده انتظامی شهرستان رودبار در پایان با تاکید بر برخورد قاطع پلیس با قاچاقچیان مواد مخدر از شهروندان خواست در صورت مشاهده هرگونه مورد مشکوک، موضوع را در اسرع وقت از طریق سامانه ۱۱۰ به پلیس اطلاع دهند

لینک کوتاه : https://tooskanews.ir/?p=34025
  • منبع : خبرگزاری صدا و سیما گیلان

ثبت نظرات

مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : 0
قوانین ارسال دیدگاه
    دیدگاه های شما، پس از تایید مدیریت در وب سایت خبری توسکا نیوز منتشر خواهد شد. پیام هایی که حاوی تهمت و افترا و غیر از زبان فارسی باشند منتشر نخواهد شد.