• امروز : افزونه جلالی را نصب کنید.
1
رئیسی:

استفاده از جوان حزب الهی یک ضرورت است/ حجاب قانون است و باید به آن عمل شود

  • کد خبر : 34012
  • ۰۶ مرداد ۱۴۰۱ - ۲۱:۲۶
استفاده از جوان حزب الهی یک ضرورت است/ حجاب قانون است و باید به آن عمل شود
ابراهیم رئیسی در دیدار با نخبگان همدان لزوم استفاده از نیروهای تحول‌گرا، جوان، حرب اللهی و با اندیشه را یک ضرورت دانست و گفت: امام خمینی (ره) و رهبر معظم انقلاب به جوانان اعتماد کردند و ما هم باید به آنها اعتماد کنیم.

توسکانیوز/ابراهیم رئیسی در دیدار با نخبگان همدان لزوم استفاده از نیروهای تحول‌گرا، جوان، حرب اللهی و با اندیشه را یک ضرورت دانست و گفت: امام خمینی (ره) و رهبر معظم انقلاب به جوانان اعتماد کردند و ما هم باید به آنها اعتماد کنیم.
رئیس جمهور درباره مسئله حجاب  گفت:‌حجاب و عفاف قانون بوده و همه باید به دور از سلیقه های شخصی به آن عمل کنند کما اینکه ما به مسئله عمل به قانون در کشور معتقدیم و همه باید به آن احترام بگذاریم.
رئیس جمهور با بیان اینکه موفقیت دولت را در گرو ارتباط با جریان نخبگانی می‌دانیم گفت: : دشمنان می‌خواهند جوانان انقلابی این احساس مسئولیت داشتن را نداشته باشند اما اگر عمل نامناسبی را می‌بینید آن را پیگیری کرده و تذکر دهید.

لینک کوتاه : https://tooskanews.ir/?p=34012
  • منبع : توسکانیوز

ثبت نظرات

مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : 0
قوانین ارسال دیدگاه
    دیدگاه های شما، پس از تایید مدیریت در وب سایت خبری توسکا نیوز منتشر خواهد شد. پیام هایی که حاوی تهمت و افترا و غیر از زبان فارسی باشند منتشر نخواهد شد.