اختصاصی توسکانیوز/سامان محمودی؛ مهدى تاج در انتخابات مجمع فدراسيون فوتبال با آراى قاطع مجددا رئيس فدراسيون فوتبال شد!
مهدى تاج همان رئيسى است كه امضايش در ذيل قرارداد مارك ويلموتس به چشم مى خورد، همان قراردادى كه به موجب آن اگر هر كدام از طرفين تمايلى براى ادامه همكارى نداشته باشند آقاى ويلموتس تمام و كمال مبلغ قرارداد را مى گيرد،همان قراردادى كه براى تامين بخشى از مبلغش تمام ساختمان فدراسيون فوتبال و نيمى از ساختمان باشگاه پرسپوليس را به شستا واگذار كرد ، همان قراردادى كه براى تسويه حساب بايد سه ميلون و چهارصد هزار يوروى ديگر هم بپردازيم همه اين خسارات از كجا تامين مى شود؟ بله جيب مردم!!!
بگذريم از اينكه در پرونده اى زمين ٦ ، ٧ ميلياردى خود را ٩٠ ميليارد به شهردارى تهران فروخته ، بگذريم از اينكه در فساد فولاد اصفهان اسم مهدى تاج نيز به چشم مى خورد ، بگذريم از اينكه چندى قبل بعد از اين همه دست گلى كه بر آب داد به بهانه بيمارى قلبى از فدراسيون فرار كرد و….
ما چشمانمان را مى بنديم چون صدايمان به جايى نمى رسد ، قبلتر ها در ظاهر به افكار عمومى احترام مى گذاشتند ، قبلتر ها گستاخانه به محل وقوع جرم بر نمى گشتند ، اما امروز ….
يك جايى خواندم وقتى ارزش ها بى ارزش شوند ، بى ارزش ها ارزشمند مى شوند ، حكايت امروز ماست در بخش سياسى با نظارت استصوابى جلوى حضور كاربلد ها رو گرفتيد حداقل ورزش رو به دست كاردانها مى سپرديد! به كدام جهت و مقصد رهسپاريم كه چيزى به جز سياهى و بيراهه پيدا نيست ، شايد در توجيه اين فضاحت باز هم پاى تحريم و توطئه و چشم طمع ابرقدرت هاى شرق و غرب هم به اين فوتبال نصف و نيمه مان باز شود!
انتخابات فرمايشى توسط اعضاى انتصابى خالى از شعور و منطق نتيجه اى جز تباهى ندارد .
اگر حافظه ضعيفم يارى كند رفتارهای عجیب ويلموتس شامل گروکشی از فدراسیون پیش از مهمترین بازی تیم ملی در مرحله دوم مقدماتی جام جهانی برابر عراق، فسخ قرارداد پیش از این بازی، آغاز اردوی یوزها پس از دریافت ۲ میلیون یورو در ترکیه آن هم در فاصله تنها چهار روز مانده به دیدار با شاگردان سرتکو کاتانچ و در نهایت حاضر نشدن در تهران پس از باخت به این تیم، شرایط جدایی او از تیم ملی کشورمان را فراهم کرد، اما این خداحافظی با ادعای ۶ میلیون یورویی سناتور در فیفا علیه فوتبال ایران همراه شد كه با ارائه مستندات پرداختى به ٣/٤ ميليون يورو كاهش پيدا كرد! وضعيت تيم ملى در جدول رده بندى و بازى هاى باقى مانده در آن دوران به قدرى اسفناك بود كه پيش بينى حذف در دور مقدماتى و وقوع بك فاجعه ملى دور از ذهن نبود در همين اثنا جناب مهدى تاج به بهانه بيمارى قلبى صندلى ساختمان سئول را ترك مى كند و به خانه پناهنده مى شود و در برابر هيچ شخص و مرجعى پاسخگوى اين شيرين كارى نبوده و نيست ، اما امروز كه بوى پول به مشامش خورده مجددا رداى خدمت پوشيده و وارد صحنه مى شود!
بد نيست كه مردم هم بدانند كه بزودى طلب ٢٠ ميليون دلارى فدراسيون از فيفا وصول مى شود با يك حساب سر انگشتى پس از كسر بدهى ها و جرايم و غيره ( اگر پرداخت شود) يك چيزى حدود ١٠ ميليون دلار بلااستفاده باقى مى ماند خب كى بخوره كى نگاه كنه؟!حالا فهميديد كه دلار شوق خدمت را به همراه مى آورد و بيمارى قلبى را بهبود مى بخشد !
در شرايطى كه حدود دو ماه به بزرگترين رويداد ورزشى جهانِ فوتبال باقى مانده رئيس منتخب با وعده تغيير سرمربى تيم ملى پا به فدراسيون گذاشته و اين موضوع در شرايط نابسامان امروز تيم ملى يعنى قوز بالاى قوز.
اينگونه است كه خوشبين ترين هوادار تيم ملى هم اميدى به جام جهانى فوتبال ندارد و در يك نظرسنجى رسمى فيفا بى شوق ترين هواداران حاضر در جام جهانى هستيم.
در پايان ذكر اين نكته خالى از لطف نيست كه با اين شرايط و تداركات و زمان اندك باقى مانده اميدى به درخشش تيم باقى نمانده و همه به رخ ندادن يك افتضاح راضيند اما كورسوى اميدى هم به مانند آنچه در مقدماتى ٩٨ و ملبورن (ديدار برگشت با استراليا) و همچنين ديدار با آمريكا در مرحله گروهى جام جهانى رخ داد داريم كه بسيار بعيد است.
حداقل ورزش را به کار بلدها بسپارید
لینک کوتاه : https://tooskanews.ir/?p=34937
- منبع : توسکانیوز
- بدون دیدگاه

