• امروز : افزونه جلالی را نصب کنید.
1

۹۰۹۶ ابتلای جدید و فوت ۱۵۶ نفر دیگر

  • کد خبر : 25971
  • ۰۴ آبان ۱۴۰۰ - ۱۵:۰۳
۹۰۹۶ ابتلای جدید و  فوت ۱۵۶  نفر دیگر
بر اساس اعلام وزارت بهداشت طی ۲۴ ساعت گذشته ۹۰۹۶ ابتلای جدید به کرونا و فوت ۱۵۶ مبتلا به کووید ۱۹ گزارش شده است

توسکانیوز/بر اساس اعلام مرکز روابط عمومی و اطلاع‌رسانی وزارت بهداشت از دیروز تا امروز (۴ آبان ۱۴۰۰) و بر اساس معیارهای قطعی تشخیصی، ۹۰۹۶ بیمار جدید مبتلا به کووید۱۹ در کشور شناسایی شد که ۱۲۷۷  نفر از آنها بستری شدند.

مجموع بیماران کووید۱۹ در کشور به ۵ میلیون و ۸۷۷ هزار و ۴۵۶ نفر رسید.
متاسفانه در طول ۲۴ ساعت گذشته، ۱۵۶ بیمار کووید۱۹ جان خود را از دست دادند و مجموع جان باختگان این بیماری به ۱۲۵ هزار و ۵۱۹ نفر رسید.
خوشبختانه تا کنون ۵ میلیون ۴۴۳ هزار و ۲۴۳ نفر از بیماران، بهبود یافته و یا از بیمارستانها ترخیص شده اند.
۴۱۸۴ نفر از بیماران مبتلا به کووید۱۹ در بخش‌های مراقبت های ویژه بیمارستانها تحت مراقبت قرار دارند.
تا کنون ۳۴ میلیون و ۹۷۰ هزار و ۱۰۳ آزمایش تشخیص کووید۱۹ در کشور انجام شده است.
تا کنون ۵۱ میلیون و ۴۵۵ هزار و ۲۹۱ نفر دُز اول، ۳۰ میلیون و ۹۵۰ هزار و ۴۸۰ نفر دُز دوم و ۶۷ هزار و ۵۰۰ نفر، دُز سوم واکسن کرونا را تزریق کرده اند و مجموع واکسن های تزریق شده در کشور به ۸۲ میلیون و ۴۷۳ هزار و ۲۷۱ دُز رسید.
در شبانه روز گذشته، یک میلیون و ۱۱۲ هزار و ۴۹۹ دُز واکسن کرونا در کشور تزریق شد.
در حال حاضر ۲۲ شهر کشور در وضعیت قرمز، ۱۲۸ شهر در وضعیت نارنجی، ۲۱۵ شهر در وضعیت زرد و ۸۳ شهر در وضعیت آبی قرار دارند

لینک کوتاه : https://tooskanews.ir/?p=25971
  • منبع : ایسنا

ثبت نظرات

مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : 0
قوانین ارسال دیدگاه
    دیدگاه های شما، پس از تایید مدیریت در وب سایت خبری توسکا نیوز منتشر خواهد شد. پیام هایی که حاوی تهمت و افترا و غیر از زبان فارسی باشند منتشر نخواهد شد.