به گزارش توسکانیوز به نقل از هویت گیلان :.دکتر حسین ابراهیمی مدیر اسبق درمان تامین اجتماعی گیلان شامگاه شنبه ششم بهمن ماه سال جاری در نشستی صمیمی با رسانه های گروهی استان در راستای تشریح اقدامات صورت گرفته و پاسخ به مطالبه گری رسانه ها اظهار کرد:بخش درمان تامین اجتماعی در راستای ارائه خدمات به ذینفعان تامین اجتماعی و بنا بر فرمایشات رهبر معظم انقلاب مدظله العالی که بیماران جز درد و رنج ناشی از بیماری نباید درد و رنج دیگری را تحمل کنند حائز اهمیت است.
وی افزود:در مدیریت درمان تامین اجتماعی استان بمنظور ارائه خدمات بهتر به بیمه شدگان سازمان تامین اجتماعی در حوزه های نیروی انسانی ، خرید خدمت و فضای ملکی اقداماتی صورت گرفته است.
درمانگاه آستارا
ابراهیمی در خصوص اقدامات صورت گرفته در درمانگاه شهرستان آستارا خاطرنشان کرد:بروز رسانی تجهیزات درمانگاه ، اصلاح ساختار فضای فیزیکی درمانگاه برای داروخانه ، خرید دیزل ژنراتور جهت مدیریت ناترازی انرژی برق و … از اقدامات صورت گرفته مدیریت درمان استان در درمانگاه شهرستان آستارا جهت ارائه خدمات بهتر و بیشتر به مردم منطقه می باشد.
درمانگاه تالش
وی با بیان اینکه تلاش هایی در راستای اخذ مجوز جهت احداث بیمارستان در شهرستان تالش صورت گرفت ، تصریح کرد:با اخذ مجوز برای احداث بیمارستان در شهرستان تالش موافقت نشد اما بمنظور ارائه خدمات به مردم این شهرستان در ساختار درمانگاه تغییراتی ایجاد شد که از جمله این تغییرات می توان به راه اندازی آسانسور ، نو شدن آمبولانس ، تجهیز داروخانه ، خرید دیزل ژنراتور، تجهیزات جدید و تجهیزات مربوط به دندان پزشکی اشاره کرد.
درمانگاه اسالم
وی از دو شیفت شدن درمانگاه اسالم خبر داد و افزود:این درمانگاه در گذشته تک شیفت بود که با همکاری اداره کل تامین اجتماعی گیلان ، بخشی از فضای مهمان سرای تامین اجتماعی به فضای درمانگاه اضافه شد و این فضا به فضای انبار داروخانه ، انبار تجهیزات و آزمایشگاه تبدیل و همچنین مشکلات مربوط به تامین نیروی انسانی در درمانگاه اسالم نیز رفع شد.
درمانگاه انزلی
ابراهیمی ؛ راه اندازی رادیولوژی و تامین نیروی تکنسین رادیولوژی ، اخذ امتیاز برق سه فاز ، خرید دستگاه اکو ، اخذ پروانه پایان کار ، رفع و اصلاح نواقص ساختار نیروی انسانی ، خرید دیزل ژنراتور، افزایش پزشکان متخصص و … را از اقدامات صورت گرفته در درمانگاه شبانه روزی انزلی عنوان کرد و گفت:امید است نیروی انسانی مورد نیاز نیز جهت ارائه خدمات بیشتر و بهتر جذب شود.
درمانگاه فومن
مدیراسبق درمان تامین اجتماعی گیلان بیان کرد: فضای فیزیکی در شهرستان فومن به صورت دو طبقه که طبقه اول ۶۴۳ متر و فضای بالا ۴۰۰ متر بود که فضای بالا به درمانگاه شهرستان فومن اختصاص یافت ، با توجه به اینکه درمانگاه شهرستان فومن ظرفیت پذیرش بیمار داشت با اخذ مجوز ، درمانگاه عمومی و دو شیفت فومن تبدیل به درمانگاه شبانه روزی شد ، مناقصه برگزارو مجوز نیروی انسانی نیز اخذ شده که به امضای مدیرعامل اسبق سازمان رسیده و امید است بزودی با امضا و تایید مدیرعامل جدید بزودی انجام گیرد.
وی تاکید کرد:درمانگاه شبانه روزی شهرستان فومن می بایست تا برج سه نهایت برج شش سال آینده مورد بهره برداری قرار گیرد همچنین یک آمبولانس نیز به این درمانگاه تعلق گرفته است.
درمانگاه صومعه سرا
مدیر اسبق درمان تامین اجتماعی گیلان با بیان اینکه شهرستان صومعه سرا به عنوان بزرگترین شهرستان با تعداد زیادی از بیمه شدگان تامین اجتماعی متاسفانه تاکنون فاقد درمانگاه است ، تصریح کرد: در راستای خرید زمین پیشنهادی جهت احداث درمانگاه صومعه سرا ، قطعه زمین تایید نهایی و در ۷ شهر از کشور مجوز خرید صادر شده است که یکی از آن ها شهرستان صومعهسرا می باشد.
درمانگاه شفت
وی یادآورشد:مجوز احداث درمانگاه شفت نیز اخذ شده و ساختمان درمانگاه میبایست خریداری شود.
درمانگاه لوشان
وی گفت: اخذ مجوز پایان کار درمانگاه لوشان ، خرید دیزل ژنراتور و … از دیگر اقدامات صورت گرفته در این درمانگاه است در حال حاضر دو پزشک عمومی در این مرکز مشغول ارائه خدمات به مردم منطقه می باشند.
درمانگاه منجیل
مدیر اسبق درمان تامین اجتماعی گیلان راه اندازی درمانگاه منجیل بعد از گذشت سه دهه را از اقدامات مثبت مدیریت درمان استان بیان کرد و گفت: راه اندازی درمانگاه منجیل امری ضروری در راستای ارائه خدمات به مردم منطقه و توزیع عادلانه خدمات بخش سلامت است از اواخر تابستان سال جاری عملیات اجرایی بازسازی درمانگاه منجیل آغاز و تاکنون ۵ میلیارد تومان برای این درمانگاه گرفته شده است نامه نگاری های لازم صورت گرفته تا شرکت های زیر مجموعه تامین اجتماعی کل پروژه را برعهده گیرد و باقی کار را انجام دهد.
وی یادآور شد:همزمان با عملیات بازسازی و مقاوم سازی درمانگاه منجیل ، جذب نیرو نیز بمنظور ارائه خدمات صورت می گیرد.
درمانگاه رودسر
ابراهیمی یادآور شد:خرید تجهیزات ، راه اندازی آسانسور ، خرید دیزل ژنراتور و دستگاه اکو از اقدامات صورت گرفته در درمانگاه شهرستان رودسر جهت ارائه خدمات بهتر به بیمه شدگان است و امید است مشکل تامین کمبود پزشک متخصص در این درمانگاه نیز بزودی مرتفع شود.
درمانگاه املش
دکتر ابراهیمی از عدم موافقت جهت اخذ مجوز برای احداث درمانگاه در شهرستان املش خبر داد و گفت:متاسفانه به دنبال نامه نگاری های صورت گرفته موافقتی جهت صدور مجوز برای احداث درمانگاه اخذ نشد.
درمانگاه لنگرود
مدیر اسبق درمان تامین اجتماعی گیلان خاطرنشان کرد:درمانگاه لنگرود تک شیفت تخصصی است که ظرفیت دو شیفت شدن را دارد اما به دلیل وجود بیمارستان شهید املاکی در کومله ضرورتی برای دو شیفت شدن این درمانگاه وجود ندارد ، خرید دیزل ژنراتور ، راه اندازی آسانسور و اصلاح ساختاری در نیروی انسانی از اقدامات صورت گرفته در درمانگاه لنگرود است.
درمانگاه لاهیجان
مدیر اسبق درمان تامین اجتماعی گیلان با بیان اینکه ساختمان درمانگاه لاهیجان قدیمی است ، یادآور شد:با توجه به قدیمی بودن ساختمان درمانگاه لاهیجان برای ساخت و احداث درمانگاه نو مجوز اخذ شد اما مشکل در درمانی بودن کاربری زمین موجود است و از آنجاییکه قرار است یک مجتمع اداری و درمانی احداث شود کاربری زمین باید تغییر یابد ، نقشه ساخت آماده و تهاتر صورت گرفته تا اقدامات لازم صورت گیرد.
وی گفت:قرار است درمانگاه لاهیجان تبدیل به پلی کلینیک شود اما ساختار نیروی انسانی هنوز برای پلی کلینیک آماده نمی باشد.
درمانگاه آستانه اشرفیه
دکتر ابراهیمی خاطرنشان کرد:ساختمان درمانگاه آستانه اشرفیه ساختمانی تازه تاسیس است و به سیستم سرمایشی نیز مجهز می باشد اگرچه این درمانگاه عمومی است اما چند پزشک متخصص نیز در آن مشغول ارائه خدمات می باشند.
پلی کلینیک تخصصی شماره یک رشت
وی با بیان اینکه شهر رشت دارای دو درمانگاه و یک بیمارستان است ، تصریح کرد:درمانگاه شماره یک در میدان فرهنگ و درمانگاه شماره دو در خیابان لاهیجان
روبروی تازه آباد می باشد که درمانگاه شماره دو یک درمانگاه در دو ساختار مجزا می باشد که تلاش جهن تفکیک صورت گرفت اما ساختمان مورد نظر برای انجام این کار پیدا نشد.
دکتر ابراهمی با تاکید بر اینکه پلی کلینیک شماره یک رشت مهم ترین درمانگاه کشور است ، اظهار کرد:این درمانگاه روزانه بین ۲ هزار تا ۲ هزارو ۵۰۰ نفر مراجعه کننده دارد اما متاسفانه ساختار فیزیکی آن قدیمی و مربوط به ۷۰ سال پیش می باشد ، ۲۱ پزشک عمومی در این درمانگاه به ارائه خدمات می پردازند ، در برنامه استراتژیک پیش پینی شده قرار است که ساختمان مدیریت درمان در محوطه بیمارستان رسول اکرم (ص) احداث شود و کل محوطه این ساختمان در میدان فرهنگ برای ساخت درمانگاه اختصاص یابد تا با توجه به اهمیت این پلی کلینیک ساختمان آن نیز بصورت چند طبقه ساخته شود.
وی ؛ خرید دستگاه جدید رادیولوژی و دستگاه های ۸۰۰ کاناله برای آزمایشگاه ، جدا سازی داروخانه عمومی و تخصصی ، افتتاح آزمایشگاه زیست مولکولی را از اقدامات صورت گرفته در این پلی کلینیک عنوان کرد.
بیمارستان شهید املاکی کومله در شهرستان لنگرود
دکتر ابراهیمی با اشاره به اینکه ساخت و احداث بیمارستان شهید املاکی در کومله شهرستان لنگرود یک معجزه است ، خاطرنشان کرد:در حال حاضر ساخت چنین بیمارستانی در استان نیازمند سه همت اعتبار است .
وی افزود: این بیمارستان نواقصی دارد که برطرف خواهد شد ، دستگاه سی تی اسکن زیمنس از آلمان خریداری خواهد شد ، مقدمات خرید فراهم شده و امید است به زودی این اتفاق زیبا رقم خورد.
دکتر ابراهیمی یاداور شد:ضریب اشغال تخت بیمارستان شهید املاکی لنگرود در حاضر ۷۸ درصد می باشد.
بیمارستان رسول اکرم (ص)
مدیر اسبق درمان تامین اجتماعی گیلان خاطرنشان کرد:زمین بیمارستان حضرت رسول اکرم (ص) رشت طی سال ۱۳۷۰ با مساحت ۲۲ هکتار خریداری شده و محصور می شود که از این مساحت ۲۲ هکتاری ، ۲ هکتار زمین وجود خارجی ندارد از ۲۰ هکتار باقی مانده حدود ۴ و نیم هکتار از زمین در مالکیت و سند آن به نام فرد دیگری است و بیمارستان رسول اکرم (ص) شهر رشت هم اکنون دارای سند با زمین ۱۵ و نیم هکتار است .
وی افزود:از مساحت ۱۵ و نیم هکتاری بیمارستان رسول اکرم (ص) رشت ، ۱۱ و نیم هکتار کاربری غیردرمانی با عنوان کاربری ایستگاه قطار دارد .
دکتر ابراهیمی خاطرنشان کرد: احداث مجتمع درمانگاهی ، اجرای پروژه اورژانس آنژیو، اجرای مجتمع رفاهی و سوله بحران ، سالن آمفی تئاتر ، احداث رستوران با ظرفیت ۵۰۰ نفر ، ورزشگاه و همچنین احداث ساختمان مدیریت درمان در زمین بیمارستان رسول اکرم (ص) رشت نیازمند تغییر کاربری ایستگاه قطار به کاربری درمانی است.
وی گفت:با کمک شهردار رشت مجوز ۵۲۰۰ متر از مساحت احداث درمانگاه طی ۴ ماه گذشته در راستای توسعه بیمارستان اخذ شد مناقصه درمانگاه برگزار شده و کارگاه طی اردیبهشت یا خرداد سال آینده تجهیز خواهد شد مساحت درمانگاه هم اکنون ۱۸۷۳ متر است.
وی افزود:نقطه ساخت و تامین نیروی انسانی اورژانس آنژیو بیمارستان رسول اکرم (ص) طراحی شده و این یک طرح ملی می باشد.
وی در خصوص اهمیت احداث و راه اندازی بخش اورژانس آنژیو در بیمارستان رسول اکرم (ص) خاطرنشان کرد:با توجه به وجود مشکلات قلبی در استان گیلان احداث و تکمیل این پروژه جهت ارائه خدمات به مردم امری ضروری است.
مدیر اسبق درمان تامین اجتماعی گیلان گفت:اورژانس بیمارستان رسول هم اکنون دارای ۱۹ تخت و برای اورژانس جدید مجوز ۳۰ تخت اخذ شده است طراحی و نیروی انسانی نیز برای ۳۰ تخت می باشد در حال حاضر بیمارستان رسول اکرم ۲۳۲ تخت دارد که با برگزاری جلسات مختلف توانستیم ۱۱ تخت اضافه کنیم ، قرار است اورژانس آنژیو در دو طبقه ساخته شود طیقه اول اورژانس و طبقه دوم آنژیو گرافی که در مجموع مساحت آن بالای ۵ هزار متر مربع است .
وی از بازسازی تمام بخش ها در بیمارستان رسول اکرم (ص) رشت خبر داد و گفت: احداث مجتمع رفاهی و ساختمان مدیریت درمان منوط به تغییر کاربری بیمارستان رسول اکرم است .
دکتر ابراهیمی یادآور شد: در آخرین اعتبار بخشی بیمارستان رسول اکرم (ص) در درجه یک باقی ماند می توان گفت بیمارستان رسول اکرم (ص) بهترین بیمارستان است.
وی با بیان اینکه مدیریت درمان تامین اجتماعی استان برای ارائه خدمات به بیمه شدگان با بیش از ۲۵۰۰ موسسه ، آزمایشگاه ، داروخانه و … طرف قرار داد است ، عنوان کرد: مطالبات بخش دیالیز تا برج ۴ ، مرکز ناباروری مهررشت تا برج ۴ و … پرداخت شده و پرداخت مطالبات از کشور جلوتر است.
ابراهیمی گفت:در سفر وزیر به استان گیلان ۱۰۰ میلیارد تومان بودجه اخذ و این مبلغ بین مراکز توزیع شد همچنین بیش از ۶۰۰ میلیارد تومان از مطالبات دانشگاه علوم پزشکی گیلان پرداخت شده و بیش از ۵۰۰ میلیارد تومان بدهکاری هنوز وجود دارد