• امروز : افزونه جلالی را نصب کنید.
0
رئیس پلیس راهنمایی و رانندگی فرماندهی انتظامی گیلان:

محدودیت ورود و خروج و ممنوعیت تردد شبانه در رشت لغو نشده است

  • کد خبر : 14194
  • ۲۰ آذر ۱۳۹۹ - ۱۱:۲۹
محدودیت ورود و خروج و ممنوعیت تردد شبانه در رشت لغو نشده است
رئیس پلیس راهنمایی و رانندگی فرماندهی انتظامی گیلان تاکید کرد: محدودیت ورود و خروج و ممنوعیت تردد شبانه در رشت لغو نشده است.

توسکا نیوز/سرهنگ طالبی در این رابطه  افزود : اگرچه شرایط کرونایی رشت از قرمز به نارنجی تغییر کرده است اما محدودیت ورود و خروج و ممنوعیت تردد در این شهر برابر دستورالعمل ستاد ملی مبارزه با کرونا همچنان برقرار است و لغو نشده است.

وی با تاکید بر اینکه براساس مصوبات ستاد مبارزه با ویروس کرونا ورود و خروج خودروها از شهرهای با وضعیت نارنجی و قرمز ممنوع است افزود :مبلغ اعمال قانون، برای شهرهای نارنجی ۵ میلیون ریال و شهرهای قرمز ۱۰ میلیون ریال است.
فرمانده پلیس راهور گفت : شهرهای نارنجی با جمعیت بیش از ۲۰۰ هزار نفر شامل طرح ممنوعیت تردد شبانه از ساعت ۲۱ الی ۴ بامداد هستند و شهر رشت نیز شامل این مصوبه است.
سرهنگ طالبی در پایان با بیان اینکه هم اکنون وضعیت ۴ شهر آستارا، تالش، رودبار و رودسر قرمز و دیگر شهرهای گیلان وضعیت نارنجی دارند تصریح کرد: محدودیت تردد شامل خودروهای عمومی ، امدادی ، درمانی و دارای مجوز نمی شود.

لینک کوتاه : https://tooskanews.ir/?p=14194
  • منبع : خبرگزاری صدا و سیما گیلان

ثبت نظرات

مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : 0
قوانین ارسال دیدگاه
    دیدگاه های شما، پس از تایید مدیریت در وب سایت خبری توسکا نیوز منتشر خواهد شد. پیام هایی که حاوی تهمت و افترا و غیر از زبان فارسی باشند منتشر نخواهد شد.