• امروز : چهارشنبه - ۱۷ بهمن - ۱۴۰۳
1

قتل یک شهروند رشتی در جریان آسفالت یکی از مناطق شهر رشت

  • کد خبر : 48067
  • ۰۴ بهمن ۱۴۰۳ - ۲۱:۵۷
قتل یک شهروند رشتی در جریان آسفالت یکی از مناطق شهر رشت
دادستان عمومی و انقلاب مرکز استان  از قتل یک شهروند رشتی در جریان آسفالت یکی از مناطق شهرداری شهر رشت خبر داد

توسکانیوز/به گزارش روابط عمومی دادگستری گیلان  سید مهدی فلاح میری دادستان عمومی و انقلاب مرکز استان  از قتل یک شهروند رشتی در جریان آسفالت یکی از مناطق شهرداری شهر رشت خبر داد.

سید مهدی فلاح میری دادستان عمومی و انقلاب مرکز استان با بیان اینکه در پروژه آسفالت یکی از مناطق شهر رشت، بین کارگران آسفالت و یک شهروند درگیری ایجاد شد تصریح کرد: متاسفانه این درگیری  موجب فوت یک نفر از شهروندان شد .

وی در ادامه اظهار داشت: یک شهروند که کسبه آن منطقه بود به دلایلی که در دست بررسی است، با عوامل اجرای پروژه آسفالت درگیری فیزیکی پیدا می کنند که پس از ایراد ضرب و جرح، شهروند رشتی به شدت مصدوم شده و بعد از انتقال به بیمارستان فوت کرد.

دادستان مرکز استان با اشاره به اینکه پیمانکار و تمامی کارگران این پروژه بازداشت شده اند گفت: تحقیقات تکمیلی در این زمینه ادامه دارد که پس از اعلام نظریه کارشناسی پزشکی قانونی اطلاع رسانی خواهد شد.

شایان ذکر است کارگران شهرداری و همچنین مقتول دارای ملیت ایرانی بوده و شایعات مبنی بر غیر ایرانی بودن آنان کذب است

لینک کوتاه : https://tooskanews.ir/?p=48067
  • منبع : توسکانیوز

ثبت نظرات

مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : 0
قوانین ارسال دیدگاه
    دیدگاه های شما، پس از تایید مدیریت در وب سایت خبری توسکا نیوز منتشر خواهد شد. پیام هایی که حاوی تهمت و افترا و غیر از زبان فارسی باشند منتشر نخواهد شد.