• امروز : افزونه جلالی را نصب کنید.
1

کاشت بالغ بر ۱۰۰۰ اصله نهال در گیلان به نیت حاج قاسم

  • کد خبر : 53459
  • ۱۰ دی ۱۴۰۴ - ۱۱:۴۹
کاشت بالغ بر ۱۰۰۰ اصله نهال در گیلان به نیت حاج قاسم
 مدیرکل منابع طبیعی گیلان، از اجرای پویش درختکاری «به نیت حاج قاسم» در استان خبر داد و گفت: ۱۰۷۱ اصله نهال در سطح استان کاشته می شود

توسکانیوز/مدیرکل منابع طبیعی گیلان، از اجرای پویش درختکاری «به نیت حاج قاسم» در استان خبر داد و گفت: ۱۰۷۱ اصله نهال در سطح استان کاشته می شود.

کامیار مرزبانی در گفت وگو با ایسنا، با اشاره به برگزاری پویش درختکاری در استان گیلان، اظهار کرد: در راستای اهمیت ویژه طرح مردمی کاشت یک میلیارد درخت در سطح کشور که از منویات مقام معظم رهبری است و در آستانه میلاد باسعادت مولای متقیان حضرت علی(ع) و بزرگداشت روز پدر و مرد، پویش درختکاری در گیلان برگزار خواهد شد.

وی با اشاره به فرارسیدن سالگرد شهادت سردار حاج قاسم سلیمانی، از اجرای پویش درختکاری در سطح کشور تحت عنوان «به نیت حاج قاسم در همه جای ایران درخت می کاریم» خبر داد و گفت: در سطح تمامی شهرستان های ۱۷گانه استان گیلان نیز درختکاری انجام می شود.

مدیرکل منابع طبیعی و آبخیزداری گیلان اضافه کرد: طبق برنامه ریزی انجام شده مقرر شد به نیت ۶۳ سال عمر با برکت سردار حاج قاسم سلیمانی در هر شهرستان ۶۳ نهال از گونه های متنوع هیرکانی کاشته شود.

مرزبانی متذکر شد: در مرکز استان و شهر رشت نیز با تعامل شهرداری رشت در خیابان باهنر و میدان شهید مدافع حرم سعید مسافر این پویش سراسری و ملی برگزار خواهد شد.

لینک کوتاه : https://tooskanews.ir/?p=53459

ثبت نظرات

مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : 0
قوانین ارسال دیدگاه
    دیدگاه های شما، پس از تایید مدیریت در وب سایت خبری توسکا نیوز منتشر خواهد شد. پیام هایی که حاوی تهمت و افترا و غیر از زبان فارسی باشند منتشر نخواهد شد.