✍توسکانیوز/ مهرداد ورزل دوست/یکی از این پروژه ها که شخصا معتقدم به نفع توسعه شهر و توسعه فرهنگ ترافیک در شهر بود، احداث خطوط ویژه اتوبوس در حدفاصل میدان حشمت تا میدان مصلی بود. هرچند اجرای ناقص و نیمه کاره آن و از سویی عدم تامین اتوبوسهای لازم موجب شد شهروندان از مواهب این پروژه بهره لازم و کافی را نبرند و حتی اعتراض گروههایی از جمله بازاریان را در پی داشت
پروژه ای که با هزینه مردم توسط شهردار وقت اجرا و گویا مصوبات لازم را از مراجعی همچون شورای شهر و شورای ترافیک شهرستان و استان اخذ نموده بود.
حال با گذشت چند سال و با بیان اینکه خطوط ویژه اتوبوس در خیابان امام خمینی توجیه ندارد و با استقبال بازاریان و مجاورین و ساکنین این خیابان ، نسبت به جمع آوری مستحدثات اقدام و به نوعی رجعت به وضعیت چند سال گذشته شد.
اینکه احداث و اجرای آن سال صحیح بود و یا برچیدن امسال در این مقال نمی گنجد
اما سوال و ابهام اصلی این است که آیا جیب مردم که محل تامین هزینه های پروژه بود، کیسه بيت المال و دستاویز آزمون و خطای مسئولین است؟
#رشتوندان به کدام مطالعه ترافیکی اطمینان کنند که یکبار مجوز اجرا می دهد و یکبار برچیدن را تجویز می کند
مردم به کدام مسئول اعتماد کنند که یکبار موافق اجرا و در صف اول عکسهای یادگاری در افتتاحیه هستند و یکبار برای برچیدن و تخریب پروژه پشت بازاریان شریف پنهان می شوند.
بیت المال دست آویز آزمون خطای مدیران شهری
لینک کوتاه : https://tooskanews.ir/?p=17111
- نویسنده : مهرداد ورزل دوست
- منبع : توسکانیوز