• امروز : افزونه جلالی را نصب کنید.
2

کرونا مهمان ناخوانده گیلانیان ،سکوت ۱۳ نماینده استان

  • کد خبر : 3428
  • ۰۶ اسفند ۱۳۹۸ - ۱۳:۲۱
کرونا مهمان ناخوانده گیلانیان ،سکوت ۱۳ نماینده استان
هر روز آمار شیوع این ویروس خطرناک در حال افزایش است و در مقابل با کمبود شدید ماسک و ژل و مواد ضد عفونی کننده این ویروس در داروخانه های استان مواجه هستیم گاها در مراجعه به داروخانه ها با نوشته ماسک و ژل موجود نیست ،لطفا سوال نفرمایید مواجه می شویم

یادداشت مدیر مسئول

انتخابات مجلس با همه فراز و نشیب هایش به پایان رسید و نامزدهای مجلس با انبوهی از وعده وعیدها، برگزاری نشست ها ،میتینگ ها ، انواع و اقسام فعالیت های قانونی ، بعضا غیر قانونی اعم از دادن قول های فراوان ،وعده های انجام نشدنی و گاها خرید آرا به مجلس راه پیدا کردند، اما در این میان وقتی همه سرگرم فعالیتهای انتخاباتی و حضور در مجامع شلوغ مثل میتینگ ها ،سخنرانی ها و همایش های این نامزدهای محترم و گاها موفق در انتخابات بودند ،کرونا این مهمان ناخوانده چینی آرام آرام و با یک شیب ملایم وارد کشور و استان شد , به راحتی در گیلان جا خوش کرد و ماندگار شد. روز به روز آمار شیوع این ویروس خطرناک در حال افزایش است و در مقابل با کمبود شدید ماسک و ژل و مواد ضد عفونی کننده این ویروس در داروخانه های استان مواجه هستیم گاها در مراجعه به داروخانه ها با نوشته ماسک و ژل موجود نیست ،لطفا سوال نفرمایید مواجه می شویم ، در چنین موقعیت خطیری سیزده نماینده استان در مجلس شورای اسلامی سکوت اختیار کرده اند و در خصوص کمبود لوازم بهداشتی اعم از ماسک و ژل در استان و ورود بی رویه مسافران به گیلان نطق ،مصاحبه ، سوال از وزیر از ایشان شنیده نمی شود،گویا هنوز در تب و تاب انتخابات و خواب خوش نمایندگی به سر می برند و یا هنوز در حال و هوای میتینگ ها و دادن وعده های انتخاباتی سیر می کنند ،نمایندگانی که از فردای روز انتخابات وعده وعیدها یادشان می رود و با مردم حوزه انتخابیه شان بیگانه می شوند تا چهار سال بعد که دوباره برای گرفتن رای از مردم سرو کله شان در حوزه های انتخابیه سراسر استان پیدا می شود ،البته در این مجال روی سخنم بیشتر با نمایندگانی است که در حال حاضر بعنوان نماینده مردم گیلان در مجلس حضور دارند و این شانس را داشته اند که در انتخابات دوم اسفند نیز از رقیبان خود پیشی بگیرند و به صندلی بهارستان تکیه بزنند،سوالم از این عزیزان این است که چرا در مقابل شیوع ویروس کرونا در استان و کمبود وسایل بهداشتی مربوط به این ویروس،وضعیت بیمارستان های استان، ورود بی رویه مسافران به گیلان و شهر رشت هیچ اکتی از خود نشان نمی دهند؟ و روزه سکوت گرفته اند،در حالی که طی این چند روز استانداری ،شورای شهر رشت،کمیسون بهداشت و محیط زیست شورا، و اغلب ادارات استان عملکردهای قابل قبولی برای کنترل شیوع این ویروس داشته اند.
جان کلام اینکه وعده های انتخاباتی و مردم برای نمایندگان فقط جنبه تبلیغاتی،فرمایشی و ویترینی دارند و از فردای روز انتخابات تا چهارسال بعد این عزیزان با مردم غریبه می شوند.سوالم این است ؟ چرا دست روی دست گذاشته اند! و به آمارهای اغلب خلاف واقع در خصوص شیوع ویروس کرونا اکتفا کرده اند؟ چرا از وزیر بهداشت در این خصوص سوال نمی پرسند؟ چرا با ریاست دانشگاه علوم پزشکی در این وضعیت بحرانی جلسه ی فوق العاده برگزار نمی کنند؟ چرا در مقابل تامین سلامت روانی و جسمانی مردم استان واکنشی از خود نشان نمی دهند؟ در شرایط اظطرای و سختی که مردم با کمبود وسایل بهداشتی برای پیشگیری از ویروس کرونا مواجه هستند برای محافظت از کرونا بین نمایندگان مجلس کیف های بهداشتی توزیع می شود
چرا در خصوص وضعیت اظطراری گیلان نمایندگان مجلس استان سکوت کرده اند مگر آنها نماینده مردم این استان نیستند؟ استانی که همیشه بخاطر نجابت و اصالت مردمانش مظلوم واقع شده است.

لینک کوتاه : https://tooskanews.ir/?p=3428
  • نویسنده : فهیمه فتحی
  • منبع : توسکانیوز

ثبت نظرات

مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : 0
قوانین ارسال دیدگاه
    دیدگاه های شما، پس از تایید مدیریت در وب سایت خبری توسکا نیوز منتشر خواهد شد. پیام هایی که حاوی تهمت و افترا و غیر از زبان فارسی باشند منتشر نخواهد شد.