• امروز : افزونه جلالی را نصب کنید.
♥2
مدیرکل مدیریت بحران استانداری گیلان:

کاسپین در سواحل گیلان طوفانی می‌شود؛ هشدار مدیریت بحران به مسافران

  • کد خبر : 55859
  • 29 شهریور 1405 - 11:30
کاسپین در سواحل گیلان طوفانی می‌شود؛ هشدار مدیریت بحران به مسافران
مدیرکل مدیریت بحران استانداری گیلان با اشاره به صدور هشدار دریایی سطح زرد، نسبت به مواج شدن دریای کاسپین و افزایش سرعت وزش باد در مناطق ساحلی و دور از ساحل استان هشدار داد.
توسکانیوز/به گزارش روابط عمومی استانداری گیلان؛ محمدعلی ویشکایی امروز در گفت‌وگو با خبرنگاران اظهار کرد: بر اساس هشدار دریایی صادرشده، از امروز تا ۳۰ شهریورماه، مناطق ساحلی و دور از ساحل استان گیلان تحت تأثیر افزایش سرعت وزش باد و مواج شدن دریای خزر قرار خواهند گرفت.

وی با اشاره به احتمال نامساعد شدن شرایط برای فعالیت‌های دریایی افزود: مسافران، گردشگران و فعالان حوزه دریایی باید ضمن توجه به هشدارهای هواشناسی و مدیریت بحران، از تردد و فعالیت‌های غیرضروری در مناطق دریایی و ساحلی خودداری کنند.

مدیرکل مدیریت بحران استانداری گیلان همچنین بر ضرورت رعایت توصیه‌های ایمنی از سوی شهروندان و مسافران تأکید کرد و خواستار توجه جدی به هشدارهای صادرشده در طول مدت فعالیت سامانه شد.

لینک کوتاه : https://tooskanews.ir/?p=55859

ثبت نظرات

مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : 0
قوانین ارسال دیدگاه
    دیدگاه های شما، پس از تایید مدیریت در وب سایت خبری توسکا نیوز منتشر خواهد شد. پیام هایی که حاوی تهمت و افترا و غیر از زبان فارسی باشند منتشر نخواهد شد.